Vi skal få Bergen til
å smake bedre!

Søtt+Salt Bakeri er Bergens nye håndverksbakeri. Mens Bergen sover, er våre pasjonerte og dedikerte bakere på jobb for at du kan stå opp til nybakte surdeigsbrød, varme croissanter og andre herlige bakevarer.

Hos oss er deigen alltid sur og bakerne alltid glade. Alt du ser i disken er laget i bakeriet vårt under ledelse av vår franske sjefsbaker Romain. Han utfordrer oss hver dag med nye idéer til brød og franske bakverk med mange lag og masse smør. Kom innom og nyt en deilig lunsj, byens beste croissant eller en god kopp kaffe laget av våre baristaer.

Du finner Søtt+Salt Bakeri i Nygårdsgaten 97 like ved Bybanen og MCB.

Menneskene

Søtt+Salt Bakeri består av et team på 24 personer. Kom innom og hils på oss! Ønsker du å komme i kontakt med oss? Her finner du litt info om Eva, Romain og Frode som leder bakeriet.

  • Eva Solheim

    DAGLIG LEDER BAKERI & UTSALG

    Eva er utdannet kokk og har jobbet i Søtt+Salt fra 2016 til 2018. I 2022 fikk vi lokket hene tilbake som daglig leder for Søtt+Salt Bakeri.

    Telefon: 455 17 656
    E-post: bakeri.nygaarden@4service.no

  • Romain Trigueros

    SJEFSBAKER

    Vi hentet Romain fra Frankrike til Bergen et halvt år før vi åpnet bakeriet i Nygaarden. Romain er en ung og talentfull baker og er medlem av Ambassadeurs du Pain

  • Frode Alræk

    LEDER DRIFT & UTVIKLING

    Frode startet Søtt+Salt i 204. Før det var han souschef på Bagtelle i Oslo og kokk på bla. Oro og The French Laundry.

    Telefon: 9282 4432
    E-post: frode.alrek@4service.no

En del av noe større

Søtt+Salt Bakeri er en del av Søtt+Salt Gruppen – et av Bergens ledende selskaper innenfor catering, bakeri, drift av personalrestauranter og selskapslokaler samt utvikling av nye og spennende nabolagsrestauranter.

Med lidenskap for godt håndverk, lokale råvarer og kjærlighet til kokkefaget ønsker vi å være et selskap hvor det er gøy å gå på jobb og som hver dag leverer sunn og nærende mat til alle de fine folkene som bor og jobber i verdens beste by!

Søtt+Salt ble startet av Frode Alræk og Fredrik Sørensen i 2004 og i 2014 ble Gisle Pettersen med på laget. Søtt+Salt er i dag en del av 4Service, som driver, catering, restauranter, personalrestauranter og drift av kontorbygg i hele Norge.