Kontakt oss
-
Gisle Pettersen
REGIONSJEF VEST
PERSONALRESTAURANTERGisle ble utlært som kokk på Hotel Norge. Erfaring som kokk på Oro og Braserie Bleu i Oslo, kjøkkensjef hos Lekkerbisken, daglig leder hos Albatross Kantine. Kom med som partner i Søtt+Salt i 2014.
Telefon: +47 472 76 035
E-post: gisle.pettersen@4service.no -
Magne Aas
DRIFTSSJEF
PERSONALRESTAURANTERMagne ble utlært som kokk på. Erfaring som kokk og leder fra Hotel Norge og Hotel Neptun. Har vært en del av SøttSalt siden 2015.
Telefon: +47 970 64 674
E-post: magne.aas@4service.no
En del av noe større
Søtt+Salt Bakeri er en del av Søtt+Salt Gruppen – et av Bergens ledende selskaper innenfor catering, bakeri, drift av husrestauranter og selskapslokaler samt utvikling av nye og spennende nabolagsrestauranter.
Med lidenskap for godt håndverk, lokale råvarer og kjærlighet til kokkefaget ønsker vi å være et selskap hvor det er gøy å gå på jobb og som hver dag leverer sunn og nærende mat til alle de fine folkene som bor og jobber i verdens beste by!
Søtt+Salt ble startet av Frode Alræk og Fredrik Sørensen i 2004 og i 2014 ble Gisle Pettersen med på laget. Søtt+Salt er i dag en del av 4Service, som driver, catering, restauranter, personalrestauranter og drift av kontorbygg i hele Norge.